Torsdag

2010-02-25 @ 20:07:31 / Permalink / Foto - Porträtt / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

Bild på Frida, min sambo
Modell: Frida Borg Fototgraf: Jag



Nu kommer snart Foo hit så då ska vi spela lite FIFA10 mot varandra och se vem som vinner innan jag ska hämta Frida. För övrigt så är det bara ungefär 5 månader kvar tills vi gifter oss.

Snö, snö och åter snö

2010-02-23 @ 22:14:23 / Permalink / Personligt / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

Det finns väl inget i vårt avlånga land som inte märkt att vi har ovanligt mycket snö i år? Jag har inget emot det men det får gärna bli vår snart. Det behöver iallafall inte komma mer snö. Bara slippa tänka på att ställa in kupévärmaren så man har en varm bil att sätta sig i, speciellt nu när man ska hämta sambon på kvällarna.
Annars är det inte mycket som händer faktiskt. Tänkte att jag skulle samla lite krafter för att få några riktiga inlägg under morgondagen.
Bjuder på en bild från fönstret på vårt fina bostadsområde som var ganska dött för stunden. Annat blir det i sommar när alla barnen är ute och springer.
Vårt bostadsområde
Foto: Jag

Vår lägenhet

2010-02-23 @ 20:54:21 / Permalink / Inredning / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

Eftersom vissa som hade velat se bilder från vår lägenhet kanske inte hunnit se bilder från den gamla bloggen så passar jag på att lägga upp dessa bilder här också för beskådan.
Som synes så är väggarna ganska tomma, men det beror mestadels på att vi inte riktigt bestämt oss för vad vi ska ha på väggarna och var vi ska ha det. Dessutom så vet vi inte exakt vad vi ska ha för gardiner än, men det kommer i framtiden.
Tyvärr så är det bara en bild på datorhörnan från det lilla sovrummet eftersom vi inte hunnit skaffa de möblerna vi ska ha där än, så det är inte så mycket att visa för närvarande.
Bildcollage på vår lägenhet
Foto: Jag

Ny plattform

2010-02-23 @ 17:11:44 / Permalink / Bloggen / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

Igår bestämde jag mig helt enkelt för att byta plattform för min blogg från att ha använt Wordpress till att nu använda Blogg.se. Inte för att jag direkt kände mig låst i WP's designmöjligheter eller liknande utan mest för att det kanske kunde ge lite mer läsare kanske.
För de som inte läste min gamla blogg så kommer det här mest bli en plattform där jag kan ventilera mig lite, mest för min egen skull. Inläggen kommer främst handla om mitt liv, men även en hel del om foto och whisky också. Fram till augusti kommer det säkerligen komma en hel del inlägg om mitt stundande bröllop som kommer ske sista juli.
Nä nu tycker jag det vart slutskrivet för denna gången. Ska strax iväg till morsan för lite kvällsmat, så kommer med en uppdatering senare ikväll. Sen får vi se om en månad ifall det dykt upp några nya bloggläsare eller några läsare över huvudtaget.
Ciao.